Par rječi o našoj kompaniji

Kompanija BBS Plastik već dugi niz godina vrši proizvodnju ormara brojila i drenažnog programa u isto vrijeme istraživajući i razmatrajući nove metode i unapređivanje postojećih. Također posjedujemo certifikat o usklađenosti proizvoda.

  • "BBS Plastik d.o.o.“ je porodično preduzeće, koje se nalazi u Sočkovcu, Petrovo, na području opštine Doboj, koje se bavi preradom plastike od koga proizvodi različite poluproizvode i gotove proizvode.
  • Sa radom je počelo 1996. godine i od tada se djelatnost preduzeća proširuje uvođenjem novih proizvoda, nabavkom nove, savremenije opreme što je obezbjedilo dobru poziciju kako na domaćem, tako i na inostranom tržištu.
  • Sa sigurnošću možemo reći da su zaposlenici - naša najveća vrijednost, bogatstvo i konkurentska prednost. Kod naših zaposlenika snažno potičemo samostalnost i individualnost u radu. Našim zaposlenicima nudimo poslovne izazove, dinamično radno okruženje i mogućnost za profesionalni i lični rast i razvoj.
  • Naša jasna strategija i dobra organizacija rezultira zadovoljstvom zaposlenih i izrazito pozitivnom radnom atmosferom. Spektar različitih generacija unutar naše kompanije je naša prednost. Pruža nam mogućnost da se međusobno nadopunjujemo, učimo jedni od drugih i razmjenjujemo iskustva.
  • Kupac je osnova poslovanja i uspjeha naše kompanije. Svoju prepoznatljivost kod kupaca gradimo kao domaći prodajni lanac koji nudi veliki izbor, šarolikost ponude i najbolje cijene, po principu sve na jednom mjestu. Smatramo da samo svojom stručnošću i ljubaznošću koju potičemo kod svojih zaposlenika, možemo imati kupce koji nam vjeruju i koji sa osmjehom posjećuju naše prodavnice

Osnovne informacije

Društvo sa organičenom odgovornošću za proizvodnju, trgovinu i usluge plastike

Sočkovac, 74323 Petrovo
Republika Srpska, Bosna i Hercegovina

Certifikati / Licence

HCCP ISO14001:2005

ISO 9001:2000

Managment systems No. 284-2

PDV uvjerenje

PDV Broj: 404534660004

J.I.B. Broj: 4404534660004

Žiralni računi

NLB "Razvojna Banka" Petrovo

562-005-81566731-17

%

Rast kompanije od prošle godine

%

Unapređenih proizvodnih pogona

Naši poslovni
partneri

Saradnja sa drugim kompanija uvijek je imala posebno mjesto u našem poslovanju. Zajedno smo gradili povjerenje naših kupaca koje traje već 10 godina.

17
831
7
9
02

Ormar brojila

Dizajn kućišta je isti za trofazni i monofazni priključak te zadovoljava zahtjeve jednostavne i sigurne montaže, održavanja i korišćenja, kao i stroge estetske kriterijume što omogućava ugradnju ormara u različite sredine.

Drenažni sistemi

Linearni sifoni za odvođenje vode iz tuš kabina u kupatilima. Instalacija se može obaviti u uglu ili sredini tuš kabine.